ARAD, ULTIMA REDUTĂ!

Mihai ROŞOIU

csmCS Municipal Târgovişte nu a câştigat în acest sezon la Arad. Ce-i drept, elevele lui Florin Nini nu au jucat decât o singură dată în sala Victoria, restul confruntărilor disputându-se ori la Târgovişte, ori pe teren neutru, cum a fost cazul semifinalei din Cupa României. Scorul general al jocurilor directe dintre Arad şi Târgovişte în actuala stagiune este 3 – 2 în favoarea dâmboviţenceleor, dar în finală se pleacă de la 1-1. ICIM-ul a izbutit să dea lovitura în Sala Polivalentă chiar în prima confruntare, ceea ce le conferă ardelencelor o şansă în plus la cucerirea marelui trofeu. La fel de adevărat este că, în momentele dificile din ultimele luni, Municipal a demonstrat că poate strânge rândurile şi poate câştiga în faţa oricui. Un succes la Arad ar poziţiona, din nou, campioana pe locul marii favorite, însă toată lumea este conştientă de dificultatea partidelor din Arad.
„Acum e 1 -1. Nu am jucat prea bine în primul joc, am făcut o mulţime de greşeli în apărare. În al doilea meci am jucat mai bine, dar tot am făcut greşeli. Acum, vom învăţa şi vom juca mai bine. Ambele echipe se vor lupta pentru campionat, acest duel fiind un război al baschetului”, a declarat Kseniia Tikhonenko.
Seria se mută la Arad pentru partidele 3 şi 4, care vor avea loc în data de 7, respectiv 8 mai, un eventual meci decisiv fiind programat pentru 13 mai, la Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MODIFICĂRI DE PROGRAM ÎN LIGILE INFERIOARE

Federaţia Română de Fotbal a decis în ultima şedinţă a Comitetului de Urgenţă următoarele: În conformitate cu prevederile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat referatul înaintat de Direcţia Competiţii a FRF cu privire la modificarea programului etapelor campionatului Ligii a 2-a […]