APROAPELE – COMOARA CEA MAI DE PREŢ

În cadrul proiectului eparhial de sprijinire săptămânală a instituţiilor sociale dinjudeţul Dâmboviţa, iniţiat de către înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, joi, 4 aprilie 2019, parohiile Dealu-Mare, Doiceşti, Iedera şi Măgura, Protoieria Pucioasa, au oferit Azilului de bătrâni de la Pucioasa produse igienico-sanitare.
Tot în aceeaşi zi, la initiativa preoţilor de la Parohia Râul Alb, cu ajutorul Comitetului de tineret şi al Comitetului parohial, a fost reame-najată camera de zi a Centrului de plasament din Găeşti şi au fost dăruite alimente,haine şi jucării pentru copiii îngrijiţi aici.
Aceaste activităţi filantropice reprezintă şi o invitaţie pentru oameni şi instituţii de a se implica în ajutorarea semenilor noştri aflaţi în nevoie.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE Agenţia Naţională de Administrare Fiscală Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice - Ploieşti Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice - Dâmboviţa Biroul de Comunicare şi Servicii Interne COMUNICAT DE PRESĂ

Nr.33641/05.04.2019 În data de 3 aprilie 2019 inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa Sud au descoperit diverse mărfuri, susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 52500 euro, urmare controlului efectuat asupra unui container sosit din India pentru o societate comercială cu sediul în Pantelimon, jud. […]