Published On: joi, oct. 17th, 2019

Aproape 50 de angajatori şi peste 500 de locuri de muncă pentru tinerii absolvenţi

nichiduta.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează vineri 18 octombrie 2019, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, acţiune care se încadrează în seria de evenimente organizate de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la nivelul întregii ţări. În judeţul Dâmboviţa, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc la Târgovişte, începând cu ora 10.00 în incinta Clubului Studenţilor.Până în prezent au confirmat participarea 47 de agenţi economici, cu o ofertă de 546 de locuri de muncă, care se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cu studii medii cât şi celor fără calificare.
Dintre acestea menţionăm : – ingineri mecanici ; – ingineri automatişti ;
– economisti ;
– operatori caluculator ;
– consilieri service ;
– agenti vânzări ;
– lucrători comerciali ;
– mecanici auto;
– rectificatori ;
– operatori comandă numerică ;
– galvanizatori ;
– bucatari ;
– ospătari ;
– sudori ;
– confecţioneri articole textile
– electricieni ;
– muncitori necalificaţi Activitatea de identificare a
locurilor de muncă vacante se află în plină desfăsurare, angajatorii interesaţi să participe, pot depune situaţiile cu locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Dâm-boviţa sau online pe adresa iajofmfdb.anofm.ro.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro