Apicultorii pot solicita sprijin guvernamental prin PNA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură informează că, în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 339 din 30 aprilie 2020, producătorii agricoli, crescători de albine, pot solicita sprijin financiar în cadrul Programul Naţional Apicol prin depunerea cererilor de plată până la data de 01 august, inclusiv.
Valoarea sprijinului financiar alocat pentru Programul Naţional Apicol pentru perioada 2020 – 2022 este de 150.628 mii lei, distribuită astfel: pentru anul 2020: 50.210 mii lei; pentru anul 2021: 50.232 mii lei; pentru anul 2022: 50.186 mii lei.
Raportat la datele centralizate de APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa în anii anteriori, în judeţul nostru sunt aproximativ 140 de crescători de albine care pot beneficia de sprijin în cadrul Programul Naţional Apicol.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIOREL MOLDOVAN: "PREŞEDINTELE M-A ANUNŢAT CĂ NU MI SE VA PRELUNGI CONTRACTUL"

Viorel Moldovan s-a destăinuit pentru Telekom Sport, după plecarea de la Chindia Târgovişte.Prelungirea actualului sezon după 30 iunie a cauzat multe probleme echipelor de fotbal, din cauza contractelor încheiate până la data menţionată.Este şi cazul antrenorului Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan (47 de ani), care s-a despărţit deja de formaţia nou-promovată, […]