APIA primeşte cererile pentru ajutorul la motorină

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte, în luna aprilie 2018, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul I al acestui an.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.
Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate în trimestrul respectiv şi copiile facturilor de achiziţie.
Pentru acest an, au fost avizate favorabil 375 de cereri de accord prealabil de finanţare prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA, CE RUŞINE! Dacia Unirea Brăila - Chindia Târgovişte 1-0 (1-0)

Stadion: Municipal (Brăila); Spectatori: 300 A marcat: Anghelina (min.17) Dacia Unirea: Botaş – Gîţ, Stănciulescu (cpt.), Ghiocel, Nicola – Anghelina (Al. Pop 81′), M. Dima – Alin Manea (Gab. Niţă 67′), Cubleşan, Ol. Bucur (Covaciu 72′) – Banyoi Rezerve neutilizate: Bg. Olaru – Ţăranu, Vitan, Dushkaj Antrenor: Alin Pânzaru Chindia: […]