APIA plăteşte subvenţia la motorină aferentă trimestrului IV 2019

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Dambovita informeaza că a început plata pentru ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură trimestrul IV 2019, în conformitate cu prevederile HG nr. 1174/2014 şi OMADR nr.1727/2015, cu modificările şi completările ulterioare.
Suma totală care urmează a fi plătită de APIA Centrul Jude-tean Dambovita pentru trimestrul IV este de 1.316.779,00 lei,pentru un număr de 212 beneficiari şi o cantitate de motorină totală determinată de 694.540,774 litri.
Valoarea nominală a ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorină pentru anul 2019 este de1,8959 lei/litru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Ţuţuianu, despre asaltul asupra PSD: Primeşte ce merită, într-un fel, pentru starea de duplicitate faţă de preşedintele lohannis şi faţă de PNL"

Senatorul Adrian |uţuianu,vicepreşedinte Pro România, consideră că asaltul constant la care este supus de preşedintele Iohanis, este consecinţa directă a duplicităţii PSD în relaţia cu şeful statului şi cu liberalii. În special Klaus Iohannis taxează lipsa de consecvenţă şi fermitate şi nu face altceva decât să recurgă la diversiuni pentru […]