APIA Dâmboviţa: 1,67 milioane de lei, plăţi pentru măsuri de bunăstare a animalelor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judetean Dambovita, informeaza că au fost demarate plăţile pentru Măsura 215 – pachet a)Plăţi privind bunăstarea animalelor, pachet b) Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor, pentru cererile depuse în anul 2019.
Suma totală autorizată la plată de APIA Centrul Judetean Dambovita este de 359.301,47 euro, respectiv 1.675.602,41 lei, calculată la cursul de schimb de 4,6635 lei/euro stabilit de Banca Centrală Europenă în data de 1 ianuarie 2019.
Acordarea plăţilor compensatorii aferente Măsurii M215 – Plăţi privind bunăstarea animalelor pachet b) Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor se realizează în conformitate cu Fişa Măsurii M215 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014 – 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Ţuţuianu, despre situaţia Spitalului Pucioasa

„Printr-o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Hotelul Ceres din centrul oraşului Pucioasa a fost desemnat drept centru de carantinare pentru pacienţii COVID-19, iar Spitalul Pucioasa – entitate suport. Situaţia acestui spital este dramatică şi nu mă joc cu vorbele. Sunt mesaje pe care le primesc de la […]