Published On: joi, ian. 31st, 2013

APIA cheami fermierii la discuţii

nichiduta.ro

apiaAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură deschide, din 4 februarie, Campania de informare a fermierilor cu privire la fondurile destinate schemelor de sprijin pe suprafaţă în anul 2013, precum şi la modalitatea de accesare a acestora.
Centrul Judeţean Dâmboviţa a stabilit un calendar de întâlniri de informare şi consiliere cu fermierii, cu privire la termenele de depunere a cererilor de sprijn pentru Schema Unică de Plată pe Suprafaţă în anul 2013, la condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia europeană şi naţională, precum şi la pachetele financiare care pot fi accesate în cadrul măsurilor de sprijin pe suprafaţă. Sesiunile de informare vor cuprinde şi o secţiune privitoare la identificarea online a parcelei agricole, condiţie obligatorie pentru depunerea cererii şi se vor desfăşura în fiecare comună a judeţului.
„Este bine ca fermierii să vină la aceste întâlniri şi chiar să participe activ la discuţii. Vor putea să solicite informaţii care să le fie de folos pentru această campanie. Am organizat aceste deplasări în teritoriu pentru a veni în sprijinul fermierilor cât mai mult posibil”, ne-a declarat ec. Alexandra Gârleanu, director executiv APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro