APIA – Activitate fără interacţiune cu publicul şi pe perioada stării de alertă

În conformitate cu prevederile OMADR 132/15.05.2020, pe perioada stării de alertă, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Dâmboviţa îşi desfăşoară activitatea în contextul epidemiei de coronavirus pe teritoriul României.
Activitatea Agenţiei se va desfăşura normal, prin utilizarea mijloacelor de telecomunicaţii, evitând prezenţa fizică a fermierilor şi personalulu-lui altor instituţii.
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean

Dâmboviţa a promovat o comunicare telefonică intensă între fermieri şi funcţionarii din cadrul instituţiei care îi vor consilia şi îndruma pas cu pas ce au de făcut pentru accesarea formelor de sprijin destinate agriculturii dâmboviţene.
Din calendarul activităţilor curente care presupun o interacţiune cu fermierii amintim: depunerea cererilor unice până la data de 15 iunie, vizarea carnetelor de rentier agricol până la data de 31 august şi depunerea cererilor de intenţie în cadrul Programului Naţional Apicol până la data de 26 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Posibilitatea amânării ratelor la bănci, prelungită cu o lună; rămâne în vigoare interdicţia debranşării de la utilităţi!

Guvernul a aprobat prelungirea cu o lună (până la 15 iunie) a posibilităţii de solicitare a amânării ratelor. Instituţiile de credit vor evalua cererile până la termenul limită. Suspendarea ratelor poate fi cerută o singură dată, şi este cuprinsă între o lună si 9 luni, fără a putea depăşi data […]