Apel la RESPONSABILITATEA, testul comunităţilor în faţa Covid 19

Trebuie să se respecte nişte reguli de igienă şi de bun simţ ca să putem face faţă prevenirii şi răspândirii infecţiei cu coronavirus. Acest virus este peste toţi ceilalţi viruşi, e foarte inteligent. Ne lasă un pic, nu se manifestă din prima. Trebuie să respectăm indicaţiile.
Având în vedere atenţionarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cât şi a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, cu privire la adoptarea de măsuri pentru a preveni răspândirea infecţiei cu Coronavirus COVID-19, primarii din Dâmboviţa îşi iau toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu coronavirus şi pentru protejarea populaţiei. Mai mult, pe lângă măsurile generale, acţiuni instituţionale, edilii dâmboviţeni lanseză un apel de responsabilitate pentru counităţile pe care le conduc. Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe imediat autorităţile locale dar şi instituţiile abilitate dacă au cunoştinţă despre oamenii care s-au întors în comunitate din zonele roşii, dar şi cele galbene din afara graniţelor ţării.
Orice informaţie de acest fel va fi utilă din perspectiva măsurilor de limitare a răspândirii virusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte

În perioada 18.03.2020 – 27.03.2020, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE Târgovişte execută lucrări programate, în instalaţiile de medie şi joasă tensiune; în acest sens vor fi întreruperi de energie electrică la micii consumatori şi consumatorii casnici, situaţi în următoarele localităţi: MIERCURI, 18.03.2020 (completare lucrări anunţate anterior pentru această dată): […]