Apel la responsabilitate către locuitorii comunei Tătărani, un efort colectiv şi să se respecte cu stricteţe toate măsurile impuse

Primarul Constantin Pătru a făcut un apel către toţi locuitorii comunei Tătărani, pentru a fi responsabili şi a respecta măsurile impuse pentru limitarea răspândirii COVID-19, astfel încât rata de incidenţă să poată scădea în localitate.
Comuna Tătărani se numără printre localităţile dâmboviţene care, în ultimele zile, a înregistrat o incidenţă peste 4 la mia de locuitori.
Marţi, 6 martie 2021, comuna Tătărani avea o incidenţă de 4,76 la mia de locuitori. Edilul le reaminteşte cetăţenilor că nu trebuie uitat că armele principale în lupta zilnică împotriva virusului sunt în „raniţa” fiecăruia dintre noi: masca, dezinfectarea şi respectarea măsurilor de distanţare socială şi evitarea deplasărilor dacă nu reprezintă o urgenţă.

„Stimaţi cetăţeni din comuna Tătărani, în localitatea noastră se constată depăşirea incidenţei cumulate la 14 zile, peste 4/1000 locuitori.
Respectaţi măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol, a dumneavoastră, sau celor din jur. Purtaţi corect MASCA, acoperind nasul şi gura. Păstraţi DISTANŢA şi evitaţi aglomeraţiile. Menţineţi IGIENA MÂINILOR, evitaţi contactul cu suprafeţele comune, ÎNCURAJAŢI-I pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu stricteţe regulile”, acesta este apelul primarului Constantin Pătru.
După cum ştim, zilele acestea, comunitatea din Tătărani a fost lovită de o veste cumplită, Vasile Rada, un om implicat în viaţa localităţii, care încerca să învingă o boală nemiloasă, a pierdut lupta însă, în faţa inamicului COVID-19, la vârsta de 48 de ani. Vasile Rada a fost consilier local o perioadă îndelungată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Arteră rutieră modernă, pe patru benzi, între zona centrală a Târgoviştei şi Dâmboviţa Mall

De aproximativ două săptămâni, în municipiul Târgovişte se lucrează la lărgirea la patru benzi şi modernizarea Străzii Neagoe Basarab, care face legătura între Bulevardul I.C. Brătianu şi zona Dâmboviţa Mall. Este parte a unui proiect mai amplu, cu impact asupra decongestionării traficului rutier în zona centrală, inclusiv prin construirea unei […]