Published On: mie, iun. 26th, 2013

APARE F.C.M. TÂRGOVIŞTE 2?

nichiduta.ro

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniAşa cum au marile cluburi care se respectă, şi F.C.M. TÂRGOVIŞTE are, din anul 2004, de când domnul ZOTIC GHIORGHI devine patronul clubului târgoviştean, mai multe echipe de seniori înscrise în competiţiile oficiale judeţene sau naţionale.
Aceste echipe sunt mai mult decât necesare, dacă ştii „efectul” benefic. în toţi aceşti
ani, F.C.M. TÂRGOVIŞTE a
fost singurul club dâmboviţean cu mai multe echipe.
în anul trecut, F.C.M. TÂRGOVIŞTE a avut o trupă de juniori (’95-’98), care astăzi nu mai au competiţie. în acest context, pentru a asigura continuitate acestor juniori, dar şi a rezervelor de la prima echipă, să evolueze într-un joc oficial în fiecare săptămână, conducerea clubului are în vedere înscrierea în noul campionat a unei echipe de fotbal seniori, în categoria PROMOŢIE.
F.C.M. TÂRGOVIŞTE, de câţiva ani, îşi promovează propriii jucători, iar acum pregăteşte un lot de juniori valoroşi, gata oricând să promoveze la prima echipă din Liga a 3-a.
Pentru că F.R.F. are în vedere reluarea noului campionat din Liga a 3-a pe 23 august 2013, conducerea F.C.M.-ului a stabilit ca reluarea pregătirilor centralizate ale echipei să se reia luni, 29 IULIE 2013, la ŞOTÂNGA, de la orele 11:00.
Sunt aşteptaţi să se prezinte toţi jucătorii care au încheiat campionatul trecut, dar şi acei jucători care au fost împrumutaţi la diferite cluburi şi cărora li s-a terminat perioada de transfer temporar.
Probabil unii vor fi reţinuţi la lot, altora li se va acorda transferul solicitat, dar, repet, toţi trebuie să se prezinte la revenire, urmând ca apoi se se stabilească lotul pentru ediţia următoare.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro