Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu
ASO CROMSTEEL S.A., cu sediul în Târgovişte, Str. Laminorului, Nr. 16, Judeţul Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Montare Instalaţie de Aspiraţie tip Scrubber cromare centralizat, propus a fi amplasat în Târgovişte, Str. Laminorului, Nr. 16, Judeţul Dâmboviţa.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa din Municipiul Târgovişte, Str. Calea lalomiţei, nr. 1, Judeţul Dâmboviţa şi la sediul Primăriei Municipiului Târgovişte, Judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-joi, între orele 09:00 -16:00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic în zilele de luni – joi între orele 09:00 – 16:00 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii montani de la posturile Zănoaga şi Peştera au continuat acţiunile de informare a turiştilor

Jandarmii montani de la posturile Zănoaga şi Peştera au desfăşurat 22 de acţiuni de informare a turiştilor cu privire la prevenirea faptelor antisociale, dar şi referitor la pericolele la care îşi pot expune sănătatea şi siguranţa prin cam-parea în locuri neamenajate.Activităţile la care au paticipat peste 100 de turişti s-au […]