Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

                                          Anunţ public

                       privind decizia etapei de încadrare

S.C. METAPLAST S.R.L., titular al proiectului Construire depozit – clădire L”, , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM DAMBOVITA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul Construire depozit – clădire L”, propus a fi amplasat în orașul Titu, str. Gării, nr. 101 bis, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM DAMBOVITA din Targoviste, STR. Calea IALOMITEI, NR. 1, în zilele de luni – joi, între orele 9.00 – 14.00, vineri intre orele 9.00 – 12.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Judeţul Dâmboviţa prezent la Târgul de Turism al României între 21 şi 24 februarie 2019, în Pavilioanele B1 şi B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR) se desfăşoară între 21 şi 24 februarie 2019, în Pavilioanele B1 si B2 din Centrul Expozitional ROMEXPO.Cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României promovează cele mai convenabile vacanţe pentru 2019, city-break-uri sau early booking pentru excursii în […]