Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare
S.D.E.E. MUNTENIA NORD S.A. – S.R. – TÂRGOVIŞTE prin SC POWER DESIGN SRL titular al proiectului: „îmbunătăţire nivel tensiune din comuna Dragodana, localitatea Dragodana, Străoşti, Burduca şi Cuparu”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Dâmboviţa: nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în com. Dragodana, sat Dragodana, Străoşti, Burduca şi Cuparu, jud. Dâmboviţa.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M Dâmboviţa, din municipiul Târgovişte, str. Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, în termen de 10 zile de la publicarea anunţului, între orele 9.00- 16.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Asigurare zonă la un accident rutier produs în localitatea Dragodana

Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost solicitaţi şi au intervenit pe DN-72, în localitatea Dragodana, pentru asigurarea zonei în urma producerii unui accident rutier (un autocamion încărcat cu fier vechi răsturnat pe partea dreaptă a drumului).La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi […]