ANUNŢ PUBLIC

HEIDELBERGCEMENT ROMÂNIA S.A., cu sediul în Bucureşti, şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 1A, Bucharest Business Park, clădirea C2, anunţă publicul interesat asupra depunerii documentaţiei în vederea actualizării Autorizaţiei Integrate de Mediu pentru activitatea Punctului de lucru – Fabrica de ciment Fieni, judeţul Dâmboviţa.
Informaţiile privind influenţa activităţii asupra mediului pot fi consultate în zilele de luni-joi, între orele 8.00-16.30 şi vineri, între orele 8.00-14.00 la sediul APM Dâmboviţa din municipiul Târgovişte, Calea Ialomiţei nr. 1, precum şi la sediul Fabricii de ciment Fieni, str. ing. Aurel Rainu, nr. 34, Fieni, jud. Dâmboviţa, în zilele de luni-vineri, între orele 7.00-15.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Leul stangneză la 4,87 lei

Radu GEORGESCU_Marţi, piaţa monetar-valutară a funcţionat în aceeaşi parametrii care s-au conturat în prima şedinţă din ianuarie – stabilitate a leului şi scădere a indicilor ROBOR. Cu o rezervă valutară de peste 37 miliarde euro, care se va majora în momentul în care vor începe să intre fondurile de la […]