ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC
S.C. VASIROM FOREST S.R.L. cu sediul în comuna Corbii Mari, sat Ungureni, judeţ Dâmboviţa titular al activităţii de „Tăierea şi rindeluirea lemnului”, „Fabricarea ambalajelor din lemn”, şi „Fabricarea altor elemente de dulgherie şi tâmplărie pentru construcţii” anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a autorizaţiei de mediu pentru punctul de lucru amplasat în oraş Titu, str. Aleea Terra, nr. FN, judeţ Dâmboviţa.
Informaţii privind documentaţia depusă pot fi obţinute la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, Calea Ialomiţei, nr. 1, Târgovişte, în zilele de luni – joi între orele 9.00-15.00 şi vineri între orele 9.00-13.00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, pe toată durata derulării procedurii de autorizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cursul euro a scăzut la minimul ultimelor două luni

Optimismul existent pe pieţele internaţionale a permis leului să se aprecieze, în a doua şedinţă consecutivă.Cursul monedei unice a scăzut de la 4,8372 la 8,8319 lei, un curs mai mic fiind înregistrat în 12 martie. Tranzacţiile se realizau joi în culoarul 4,83 -4,839 lei.Media monedei americane a coborât de la […]