ANUNŢ PUBLIC

ANUNŢ PUBLIC
PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE PRIMĂRIA TĂTĂRANI
Primăria Tătărani, titular al proiectului „înfiinţare distribuţie gaze naturale în comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Autoritatea Competentă pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „înfiinţare distribuţie gaze naturale în comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa”, propus a fi amplasat în comuna Tătărani, satele Tătărani, Căprioru, Gheboieni, Priboiu, judeţul Dâmboviţa.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Autorităţii Competente pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa din municipiul Târgovişte, Calea Ialomiţei nr. 1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmdb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Autorităţii Competente pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CIRCUIT SCRIPTIC EVAZIONIST, PROBAT

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. -Structura Centrală, au probat activitatea infracţională a unei grupări care ar fi săvârşit infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare a banilor. La data de 16 ianuarie […]