ANUNŢ Primăria comunei Mogoşani, jud. Dâmboviţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale de guard în cadrul Primăriei com Mogoşani.

         Având în vedere prevederile art 7 din anexa HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post  vacant  sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar  plătit din fonduri publice  actualizată , Primăria Comunei Mogoşani, jud. Dâmboviţa organizează concurs pentru:

FUNCŢIE CONTRACTUALĂ DE EXECUŢIE DE GUARD

a) denumirea postului pentru care se organizează concursul: 

                        – funcţie contractuală de execuţie de guard cls.III studii medii  in cadrul compartimentului administrativ transport si pază  .

b)nivelul studiilor şi vechimea în specialitatea studiilor necesare  ocupării postului pentru  care se organizează concursul:  

                          -studii medii ;

c)data, ora şi locul de desfăşurare a acestuia :

                           -concursul se va organiza în data de 19.07.2021 proba scrisă şi 21.07.2021 interviul.

                          -locul desfăşurării este la sediul primăria com. Mogoşani. 

d) dată limita până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs  şi  datele de contact ale persoanei care asigura secretariatul comisiei :

                         -dată limita de depunere dosare este de 09.07.2021 ora 11.00  la sediul primăriei com Mogoşani .

                         –Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 6 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 şi se vor depune în termen de 10 zile de la publicarea anunţului.

                          -Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Mogoşani , Județul Dâmboviţa  , telefon 0345505220/ 0733687195.                                                                          

Primar, Ciobanu Ioan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Grădiniţe, cămine culturale, asfaltări de drumuri, în plin proces de realizare în comunele de pe Valea Dâmboviţei

Felul în care se desfăşoară lucrările de construcţie sau reabilitare a mai multor unităţi de învăţământ, cămine culturale şi tronsoane de drum a fost scopul vizitei de astăzi a preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, într-o serie de localităţi dâmboviţene.Preşedintele Corneliu Ştefan a fost însoţit de: administratorul public al judeţului, […]