ANUNŢ CONCURS

ANUNŢ CONCURS de recrutare în vederea ocupării funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de psiholog, studii superioare, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Centrului de Zi pentru Copii – tip after school din comuna Comişani.
În conformitate cu prevederile H.G. nr. 286/2011, Primăria Comunei Comişani, Judeţul Dâmboviţa, organizează în data de 16 februarie 2021, ora 09.00, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de psiholog, studii superioare, în cadrul Centrului de Zi pentru Copii – tip after school din comuna Comişani.
Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Comişani, str. Suseni, nr. 221, localitatea Comişani, judeţul Dâmboviţa.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt:

  • studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă (Facultatea de Psihologie) – specializarea: psihologie, psihopedagogie, psihoterapie;
  • atestat de liberă practică eliberat de către Colegiul Psihologilor din România/ sau dovadă depunere solicitare atestat;
  • vechime/experienţă în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei -minimum 2 ani, în cadrul unui serviciu social.
    Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comişani, localitatea Comişani, str. Suseni, nr. 221, telefon: 0245263017,fax 0245263017, mobil: 0723372574 – persoană de contact – Brasoveanu Elena-Daniela, secretar general al UAT comuna Comişani.
    Actele necesare în dosarul de concurs şi bibliografia pot fi studiate pe site-ul primăriei la adresa www.comisani.ro, secţiunea Concursuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ambulanţă implicată în accident

Politiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localităţii Ulmi s-a produs un accident rutier.Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a stabilit că pe DN 71, s-a produs o coliziune între 2 autovehicule (un autoturism şi o […]