Anunţ

Anunţ
Anunţ public privind solicitare de emitere a Acordului de Mediu
SC ENGIE ROMANIA SA prin SC AFA SPECIAL LOGISTIC SRL pentru DOROBANŢII IONUŢ-ALIN, cu domiciliul în Bucureşti, sect. 4, str. Mărăşeşti, nr. 4-6, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Extindere reţea de gaze naturale DN 90mm, L= 318m şi racordare gaze naturale PEHD 32mm, L=3m pentru Dorobanţu lonuţ-Alin, propus a fi amplasată în com. Răzvad, sat Valea Voievozilor, str. Tudor Vladimirescu, nr. 210/13, jud. Dâmboviţa.
Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru protecţia mediului Dâmboviţa din Târgovişte, str. Calea Ialomiţei, nr. 1 în zilele de luni-joi 9-15 şi vineri între orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.
Publicul interest poate înainta observaţii/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei de Protecţie a Mediului Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIUCOMUNA PIETROŞIŢA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare Uliţa Cruce – Mira Cocoş – Olaru Vasile din satul Pietroşiţa, comuna Pietroşiţa, judeţul Dâmboviţa”, propus a fi amplasat în satul Pietroşiţa, comuna […]