ANUNŢ

ANUNŢ
Primăria comunei Dărmăneşti cu sediul în localitatea Dărmăneşti, strada Mihai Viteazul, nr. 530, judeţul Dâmboviţa, CUI 4402540, organizează licitaţie publică cu oferte în plic sigilat în vederea închirierii pajiştilor comunale (islazuri) situate în satul Mărginenii de Sus, în suprafaţă de 99 ha, ce aparţin domeniului privat al UAT, conform Anexei Nr. 2 la HCL Dărmăneşti nr. 15/27.02.2020.
Ofertanţii pot fi persoane fizice şi juridice cu domiciliul în comuna Dărmăneşti, jud. Dâmboviţa, care deţin animale declarate la Registrul agricol comunal sau la Registrul fermelor.
Preţul minim de pornire a licitaţiei este cel prevăzut în Anexa Nr. 6 la HCL Dărmăneşti nr. 15/27.02.2020, iar încărcătura minimă pe ha este de 0,3 UMV.
Câştigătorul licitaţiei este persoana fizică sau juridică care a oferit preţul cel mai mare/ha.
Data limită de depunere a ofertelor este 23.03.2020 ora 16.00, la secretariatul tehnic iar deschiderea ofertelor se va desfăşura în data de 25.03.2020. ora 11.00 în sala de şedinţe a Consiliului Local Dărmăneşti.
în caz de neadjudecare se va proceda la negocierea directă în fiecare zi de miercuri până la finalizarea procesului de licitaţie.
Persoanele interesate pot obţine documentaţia de atribuire de la secretariatul comisiei compartimentul agricol-cadastru, în baza unei cereri.
Ofertanţii vor depune o garanţie de 1% din valoarea contractului, odată cu depunerea ofertei.
Eventualele litigii vor fi soluţionate de instanţa de judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TÂRGOVIŞTE CÂŞTIGA DERBY-UL ETAPEI

CSM Tâgovişte a câştigat ceea ce se anunţa drept cea mai importantă partidă a rundei, contra Ştiinţei Bacău. Târgoviştencele s-au impus cu 3-0 pe propriul teren şi şi-au consolidat poziţia a treia, îndepărtân-du-se la cinci puncte de învinsa lor, informează doarvolei.ro. Primele două clasate, Volei Alba Blaj şi Dinamo, au […]