ANUNT

Consiliul Local Mogosani titular al proiectului ,,Foraj alimentare cu apa – F, com. Mogosani, sat Zavoiu, jud Dambovita”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Dambovita de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului proiectul ,,Foraj alimentare cu apa – F, com. Mogosani, sat Zavoiu, jud Dambovita” amplasat in Comuna Mogosani  .

 Proiectul  deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii de mediu A.P.M. Dambovita str. Calea Ialomitei  nr. 1 jud Dambovita in zilele de luni-vineri intre orele 9-14 precum si la adresa de e-mail office@ampdb.anpm.ro . Publicul interesat poate depune propuneri privind impactul asupra mediului la sediul A.P.M. Dambovita in termen de 5 zile de la data publicarii anuntului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Controale DSV pentru verificarea modului de colectare şi depozitare a deşeurilor alimentare

S-a desfăşurat o acţiune pentru verificarea modului de colectare şi depozitare, în vederea neutralizării, a subproduselor de origine animală nedestinate consumului uman (SNCU) şi a deşeurilor menajere rezultate în urma activităţilor de preparare şi servire a produselor alimentare la nivelul benzinăriilor, gărilor, autogărilor, campingurilor şi aeroporturilor. Controalele au avut loc […]