Published On: mie, mart. 22nd, 2017

Antrenorul Forestei, atac furibund la adresa arbitrajului după eşecul de la Târgovişte: „E CLAR CĂ A FOST VlClERE DE REZULTAT”

nichiduta.ro

Foarte supărat de arbitraj, în special pentru eliminarea unui jucător sucevean, la finalul meciului, antrenorul Forestei a fost de părere că arbitrii şi-au bătut joc de munca întregii echipe. „Din punctul meu de vedere, echipa a jucat foarte bine astăzi, iar rezultatul este nemeritat. Este clar că a fost viciere de rezultat din partea arbitrilor, deoarece nu-i posibil să-ţi elimine direct un jucător, când Drugă a dat pasă la portar. Sunt foarte  nemulţumit că doi arbitri şi-au bătut joc de noi şi de munca noastră, şi astfel ne-am întors cu 10-15 ani în urmă, cu arbitraje ce fac totul pentru a câştiga echipa care trebuie. Ne-au furat arbitrii şi asta a văzut-o o ţară întreagă, nu se poate să conduci cu 1-0 şi spre minutul 60 să primeşti roşu în această manieră, iar din acea fază să primeşti gol şi să joci în zece oameni. Echipa noastră a jucat curajos şi la 2-1, pentru că nu mai aveam nimic de pierdut, dar e greu să revii în aceste condiţii, cu o echipă bună. în repriza a doua, Ispas trebuia să ia al doilea galben după ce l-a ţinut cinci metri de tricou pe Rusu, dar arbitrii n-au dat nimic. Va fi probabil şi un comunicat din partea conducerii, dar ideea e că toţi suntem dezamăgiţi de ce s-a întâmplat”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, Popovici.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro