ANTRENORUL CHINDIEI, RELAŢII APROPIATE CU FOSTUL ŞEF SRI

Mihai ROŞOIU

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a vorbit la GSP Live despre un mit care circulă în lumea fotbalului românesc, şi anume o presupusă relaţie de rudenie dintre tehnician şi George Maior, fostul director al Serviciului Român de Informaţii.
Întrebat de către moderatorul GSP Live despre relaţia de rudenie cu fostul şef SRI, cel care conform zvonurilor l-ar fi ajutat şi în cariera de antrenor, Moldovan a spus:
„Nu sunt finul lui George Maior, sunt mai mult de atât. George Maior este fratele meu mai mare, este prietenul meu foarte bun şi ne ştim de foarte mult timp. Atât şi nimic mai mult, nu aş vrea să mai dezvolt subiectul. Nu mă laud, dar dacă lumea e curioasă… Ne ştim de foarte mult timp, şi el e bistriţean.
Nu sunt pilos, până la urmă lumea trebuie să ştie că fără anumite relaţii nu poţi să ajungi nicăieri. Cum se decid antrenorii? Cineva trebuie să te recomande, cineva trebuie să aibă o relaţie cu persoana respectivă. Şi nu numai la antrenori, în orice domeniu. Te duci la un interviu, cum te angajează unu şi altul, când să spunem ai acelaşi nivel valoric cu ceilalţi. Asta e situaţie, e de când lumea şi pământul. Nu mă consider un pilos, dacă era aşa poate eram mai sus”, a declarat Viorel Moldovan la GSP Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pandemia de coronavirus ar putea afecta campionatul Romaniei

Este părerea lui Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgovişte, care e sceptic cu privire la reluarea campionatului în timp util. De asemenea, el propune ca sezonul viitor să aibă 18 echipe, cu 4 promovate din Liga 2 şi niciuna retrogradată la sfârşitul acestui sezon. „Am luat legătura cu cineva de la […]