Published On: lun, feb. 26th, 2018

Aninoasa şi-a anulat amicalul cu Petrolul Ploieşti

nichiduta.ro

Testul de verificare dintre FC Aninoasa şi colega de serie Petrolul Ploieşti a picat. Disputa care trebuia sa aiba loc sâmbata, pe terenul echipei dâmboviţene, a fost anulata pentru a nu se ajunge la degradarea gazonului cu puţin timp înainte de reluarea campionatului.
Cum condiţiile meteo au fost nefavorabile în ultima perioada, conducerea clubului dâm-boviţean a fost nevoita sa anuleze meciul cu Petrolul pentru ca terenul de joc sa arate cât mai bine în meciul cu Flacara Moreni, din prima etapa a returului, infomreaza site-ul fcaninoasa.ro.
Astfel, sâmbata, 3 martie, în faţa propriilor fani, Aninoasa va înfrunta Flacara Moreni, într-un derby al orgoliilor locale.
PARTENER NOU PENTRU ANINOASA
FC Aninoasa anunţa încheierea unui parteneriat cu REDIS Nutriţie, o companie de suplimente nutritive. Reprezentanţii companiei s-au aratat extrem de bucuroşi ca pot susţine activitatea echipei dâmboviţene, aşa cum o fac şi la cluburi precum FC Viitorul Constanţa, Fc Voluntari, CSA Steaua sau AS Academia Rapid Bucureşti.
„Ne bucuram ca suntem alaturi de FC Ani-noasa. Atâta timp cât vom avea un parteneri-at vom încerca de la bun început sa facem performanţa. Compania noastra este un brand naţional. Vazând condiţiile de aici cred cu tarie ca la FC Aninoasa se poate face performanţa. Împreuna vom încerca, începând din sezonul viitor, sa batem la porţile promovarii”, ne-a declarat Augustin Neagoe, director de marketing în cadrul REDIS Nutriţie.
Redis Co a început producţia de suplimente nutritive în anul 1997. De atunci şi pâna în prezent gama produselor a fost dezvoltata permanent asfel încât în acest moment gama REDIS Nutriţie ofera peste 50 de suplimente nutritive. Compania se adreseaza atât sportivilor de performanţa, cât şi celor care sunt interesaţi de sanatatea şi frumuseţea corpului lor. Reţetele dupa care sunt fabricate produsele au fost concepute de specialistul în nutriţie prof. dr. ing. Paul Ştefanescu, membru al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, autorul a numeroase invenţii şi lucrari de specialitate. Ingredientele din care sunt fabricate produsele sunt în mare parte importate din Germania, Belgia, Austria şi Grecia, dar sunt folosite şi materii prime autohtone de cea mai buna calitate. Toate produsele au avizul Ministerului Sanataţii. Foarte multe loturi de sportivi au folosit cu succes produsele REDIS Nutriţie, printre care şi componenţi ai unor echipe naţionale olimpice. REDlS Nutriţie sponsorizeaza foarte mulţi sportivi de performanţa, campioni de culturism, skandenberg şi sportivi de talie naţionala şi internaţionala din diferite discipline sportive.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro