Published On: lun, oct. 30th, 2017

ANINOASA A PIERDUT ACASĂ. DIN NOU! FC Aninoasa -Viitorul Domneşti 0-1 (0-0)

nichiduta.ro

Stadion „Comunal”- Aninoasa. Spectatori: 80
A marcat: Cârjan (64 – pen).
FC Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Blas, Coman – Călinescu, A. Andronache, Rusu, Grigorescu (85 G. Matei) – Leotescu, Codroiu (67 I. Radu).
Antrenor: Cristian Bălaşa.
Viitorul Domneşti: Vâlceanu – Mărgărit, Tudor, Paraschivoiu (11 Fărâmă), Dobrescu -Dumitrescu, Iordănescu, Piciu, Cârjan – L. Andronache (86 Crăciun), Novac.
Antrenor: Virgil Andronache.
Au arbitrat: Laurenţiu Ciuchiţă (Buftea) -Zoltan Barabas (Cristiru Secuiesc), Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc).
Observatori FRF: Irina Mârţ (Bucureşti) şi Decu Crângaşu (Ploieşti).
Cartonaşe galbene: Rusu (69), Neaga (75), Leotescu (77)/ Cârjan (90+3).
Cartonaş roşu: Coman (45-2).
Parcă e un făcut ca după un rezultat pozitiv în deplasare, FC Aninoasa să calce strâmb în faţa propriilor suporteri, aşa cum s-a întâmplat în weekendul trecut când elevii lui Bălaşa au pierdut toate puncte acumulate cu trudă cu o etapă în urmă. Totuşi, există şi voci care susţin că eşecul băieţilor lui Cristian Bălaşa a fosr cauzat în principal de prestaţia ciudată a centralului partidei de sâmbătă, ilfoveanul Laurenţiu Ciuchiţă.
Fără să fim părtinitori, nu înţelegem cum într-un meci de liga a a treia în care sunt implicate două formaţii care au obiective asemănătoare, respectiv evitarea retrogradării, CCA deleagă un arbitru care domiciliază în judeţul din care vine una dintre combatante. E ca şi cum meciul de la Aninoasa era oficiat de lonuţ lugulescu din Târgovişte… Dacă mai credeţi că nu se pot produce astfel de inepţii, vă înşelaţi pentru că duelul dintre FC Aninoasa (Dâmboviţa) şi ACS Viitorul Domneşti (Ilfov) a fost arbitrată la centru de către Laurenţiu Ciuchiţă din Buftea – Ilfov. În condinţiile expuse mai sus, eşecul dâm-boviţenilor este oarecum explicabil şi aşteptăm ca în etapele viitoare meciurile în care sunt implicate formaţiile din Ilfov să fie oficiate de brigăzi care vin chiar din oraşele echipelor din Liga a III a pentru a nu mai exista niciun fel de probleme în obţinerea victoriilor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro