Published On: lun, ian. 8th, 2018

ANINOASA A FĂCUT PRIMA ACHIZIŢIE PENTRU RETUR

nichiduta.ro

FC Aninoasa anunţă faptul că a ajuns la un acord cu Adrian Nedelea, fotbalist ce a evoluat în prima parte a sezonului la Gloria Corneşti, componentă a Ligii a 4-a dâmboviţene. Mijlocaşul dreapta de 24 de ani va îmbrăca tricoul echipei dâmboviţene începând din această iarnă şi va fi prezent la reunirea lotului ce va avea loc pe 22 ianuarie. Nedelea s-a format ca fotbalist la GŞA Nucet, iar în carieră a mai bifat echipe precum Fortuna Câmpina, CS Afumaţi şi Voinţa Crevedia. În sezonul actual, talentatul mijlocaş a fost principalul golgheter al Gloriei Corneşti şi al doilea marcator al campionatului judeţean, cu 26 de reuşite, anunţă site-ul oficial al divizionarei C dâmboviţene, www.fcani-noasa.ro.
Nedelea îşi doreşte să aibă parte de un sezon cât mai bun la Aninoasa şi să termine cu aceasta în prima parte a clasamentului. „Îmi doresc să ajung cu Aninoasa cât mai sus la finalul campionatului şi să fiu sănătos pentru a da totul pe teren. Aninoasa este o echipă bună, omogenă, care se bazează pe unitatea grupului. Am încredere că putem termina campionatului în prima parte a clasamentului. La ultimul amical jucat de Aninoasa anul trecut colegii m-au primit cu braţele deschise şi mi-au lăsat o impresie plăcută”, ne-a declarat cel mai nou jucător al echipei noastre.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro