Angajatorii dâmboviţeni pun la bătaie 350 locuri de muncă

La această dată, în baza de date a Agenţiei Judeţene de Ocupare Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 350 de locuri de muncă, din care 25 pentru persoanele cu studii superioare. Pentru muncitori calificaţi sunt disponibile 249 de posturi şi 46 se adresează persoanelor necalificate în diverse meserii.
Cu studii superioare se caută economist, expert forţă de muncă şi şomaj, consilier orientare în carieră, inginer chimist, inginer topograf, şef formaţie, asistent manager, director hotel.
Cu studii medii sunt posturi de tehnician agronom, tehnician topometrist, tehnician proiectant, asistent medical generalist, lucrători în comerţ, gestionar, croitor, electricieni, frezori, fierari betonişti, lucrători în construcţii, şoferi, operator comandă numerică, bucătar.
Pentru muncitori necalificaţi sunt posturi în metalurgie şi confecţii textile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un dâmboviţean pe banca Petrolului Ploieşti Octavian Grigore nu mai este antrenorul Petrolului! "Lupii" vor fi conduşi spre promovarea în Liga a 2-a de un nou antrenor, dâmboviţeanul Romulus Ciobanu. Schimbări la Petrolul, după ce Octavian Grigore a renunţat la funcţia de tehnician al grupării în detrimentul unei poziţii în stafful administrativ al clubului ploieştean.

Conducerea s-a mişcat extrem de repede şi a ales noul antrenor. Romulus Ciobanu (40 de ani) a fost principalul lui AFCM Alexandria, contracandidata la promovare a Petrolului, dar a acceptat să „trădeze”. Prahovenii l-au convins că are şanse mai mari de promovare cu Petrolul decât cu echipa din Teleorman, astfel […]