Published On: joi, mart. 15th, 2018

ANDREI ŞERBAN (CHINDIA), PREZENT LA O ACŢIUNE LA CENTRUL NAŢIONAL DE FOTBAL DE LA BUFTEA

nichiduta.ro

Luni, 12 martie, a avut loc la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea o acţiune de selecţie pentru jucătorii eligibili pentru echipa naţională U18, care evoluează în Liga 3 şi Liga 2.
Acţiunea a avut loc la iniţiativa Departamentului de Scouting FRF condus de Ion Geolgău şi au luat parte 66 de fotbalişti. Aceştia au fost împărţiţi în şase echipe, care s-au duelat în trei partide pe durata a 90 de minute fiecare.
La finalul acestei acţiuni de scouting, Ion Geolgău s-a declarat satisfăcut de modul foarte bun în care s-au prezentat toţi cei implicaţi la acest trial.
„Îi felicit pe toţi jucătorii care au participat la trial, au arătat implicare în jocuri şi au încercat să demonstreze că sunt fotbalişti care pot face faţă la echipa naţională. De asemenea, le mulţumesc cluburilor care au trimis jucători pentru implicarea lor şi pentru modul cum se ocupă de aceşti băieţi. Pot spune că a fost o acţiune reuşită în urma căreia unii dintre cei prezenţi se vor regăsi în viitor în lotul echipei naţionale U18. În plus, vom continua să-i monitorizăm atent pe toţi ceilalţi”, a declarat Geolgău, managerul Departamentului de Scouting al
FRF.
La acest trial, în afara lui Ion Geolgău, din partea FRF au mai participat selecţionerii de la loturile de juniori şi tineret ale României, Adrian Văsâi, Daniel Mogoşanu, Adrian Boingiu şi Daniel Isăilă, dar şi referenţii zonali ai FRF din Bucureşti. „Le mulţumesc tuturor pentru implicare şi de asemenea vreau să-l felicit pe Cristian Lupu, cel care este referent zonal FRF, pentru aportul său important în această selecţie!”, a spus Geolgău.
Printre cei aflaţi la acţiunea federaţiei s-a aflat şi jucătorul Chindiei Târgovişte, Şerban Andrei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro