Andrei Piţian (Chindia): „Nu e uşor să treci peste patru eşecuri, patru meciuri în care nu ai dat gol”

Mihai ROŞOIU

Romario a adus victoria sibienilor dintr-un un penalty dictat de Cătălin Popa. Chindia rămâne pe ultimul loc, în timp ce Hermannstadt ajunge la a doua victorie de la sosireaspaniolului Ruben Albes pe banca echipei.
„Legat de penalty, i-a scăzut glicemia în careu şi a căzut şi a pus-o pe var! Noi, jucătorii, dacă greşim, avem de suferit, pierdem bani, retrogradăm, pierdem locul din echipă.
Ce să mai spun după o astfel de fază? E frustrant, nu au avut nicio ocazie. Numai arbitrul a văzut penalty-ul şi aşa s-a scris soarta partidei.
Ei nu au avut nicio ocazie. Aveam nevoie de un rezultat pozitiv. Nu e uşor să treci peste patru eşecuri, patru meciuri în care nu ai dat gol. Trebuie să strângem rândurile, să jucăm până la final”, a declarat Andrei Piţian imediat după meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VEDETELE ETAPEI ÎN LIGA I

Începând cu acest sezon de CASA Liga 1, deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător. Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele etapei a 6-a din play-off şi a 8-a din play-out: PLAY-OFF: Gaz Metan Mediaş -Universitatea Craiova 1 […]