Published On: mie, iun. 14th, 2017

ANDREI IVAN, GATA SĂ PLECE

nichiduta.ro

Atacantul morenar legitimat la CSU Craiova este gata să facă pasul către un campionat din vestul continentului
În locul celor 8 jucători care pleacă, Universitatea îşi doreşte să transfere 6 fotbalişti, în condiţiile în care vor mai fi promovaţi şi tineri de la echipa a doua sau direct de la juniori, aşa cum s-a mai întâmplat în sezonul precedent. Clubul din Bănie caută un fundaş dreapta, doi stoperi, un mijlocaş şi doi atacanţi.
Anunţând şi pentru sezonul viitor un buget de 5,5 milioane de euro, la fel ca şi anul trecut, Craiova trebuie să şi-l acopere şi din vânzări de jucători. Andrei Ivan are promisiunea că va fi lăsat să plece, după ce în iarnă i-a fost blocat transferul la FC Bruges. Preţul minim solicitat pentru el este de 3 milioane de euro. Cel mai ofertat jucător al Universităţii din vara aceasta este însă Alex Băluţă (24 de ani). Cu propuneri de la FCSB, Dinamo Zagreb, dar şi câteva echipe din Rusia, mijlocaşul Craiovei a fost convocat şi la echipa naţională de Christoph Daum, fiind al doilea oltean de la lot, alături de Andrei Ivan. Un alt jucător aflat în vizorul unor formaţii de peste hotare este Vladimir Screciu, dar care va mai rămâne cel puţin încă un an în Bănie, ţinând cont că abia în vara aceasta împlineşte 17 ani. Clubul craiovean şi-a impus o strategie de a vinde maxim un jucător important pe sezon, aşa că doar unul dintre Ivan şi Băluţă îşi poate face bagajele de plecare în vara aceasta.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro