Andrei Ivan, contract pe trei ani cu firma Nike. Morenarul este unul dintre cei mai în vogă tineri jucători ai României în momentul de faţă

Mihai ROŞOIU

Ajuns la 19 ani, Andrei Ivan este o prezenţă constantă în echipa de start a celor de la CS U Craiova şi participă la aproape fiecare acţiune a echipei naţionale.
Tânărul atacant român a intrat deja în atenţia mai multor cluburi importante, iar agentul său, Sorin Paraschiv, i-a făcut o surpriză înaintea sărbătorilor de iarnă.
Fostul mijlocaş al Stelei a fost cel care a intermediat o afacere între Ivan şi Nike. Firma de echipament sportiv a semnat un contract de reprezentare pe 3 ani cu jucătorul român.
Celebra firmă de echipament sportiv a încheiat recent un contract pe 6 ani cu lanis Hagi, care va reprezenta şi el imaginea uneia dintre cele mai importante companii din acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA S-A ÎNTORS LA ANTRENAMENTE

După o vacanţă de vis în Peru şi Cuba, Sorana Cîrstea a revenit la antrenamente. Sorana Cîrstea a postat un fil-muleţ pe Instagram în care face tracţiuni într-o sală de forţă. Ea a revenit de luni în sală pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică, după care va […]