Published On: vin, dec. 16th, 2016

Andrei Ivan, contract pe trei ani cu firma Nike. Morenarul este unul dintre cei mai în vogă tineri jucători ai României în momentul de faţă

nichiduta.ro

Ajuns la 19 ani, Andrei Ivan este o prezenţă constantă în echipa de start a celor de la CS U Craiova şi participă la aproape fiecare acţiune a echipei naţionale.
Tânărul atacant român a intrat deja în atenţia mai multor cluburi importante, iar agentul său, Sorin Paraschiv, i-a făcut o surpriză înaintea sărbătorilor de iarnă.
Fostul mijlocaş al Stelei a fost cel care a intermediat o afacere între Ivan şi Nike. Firma de echipament sportiv a semnat un contract de reprezentare pe 3 ani cu jucătorul român.
Celebra firmă de echipament sportiv a încheiat recent un contract pe 6 ani cu lanis Hagi, care va reprezenta şi el imaginea uneia dintre cele mai importante companii din acest domeniu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro