Published On: lun, iul. 10th, 2017

Andrei Ivan are potenţial strălucitor Poate juca în campionatele tari din Europa

nichiduta.ro

Morenarul, Andrei Ivan, este unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai echipei de primă ligă, CSU Craiova. Pentru echipa din Cetatea Băniei a marcat 20 de goluri în 80 de meciuri în toate competiţiile şi a adunat patru prezenţe în naţionala mare sub comanda lui Anghel Iordănescu şi Christopf Daum.
A venit a echipa din capitala Olteniei în anul 2013, pe când avea doar 16 ani. Până să ajungă la Craiova, jucase doar la copiii şi juniorii de la Flacăra Moreni până în anul 2011 şi apoi la Sporting Piteşti.
La Flacăra a fost pregătit de Mircea Petrescu, iar la loturile naţionale de Adrian Bumbescu şi Costel Gâlcă, unde a şi marcat 13 goluri.
De patru ani, de când a proposit la CSU Craiova, a fost iubit de suporterii echipei. S-a impus la juniori şi a fost cooptat la echipa mare, unde i-a avut antrenori pe Ovidiu Stângă, Gabi Balint, Sorin Cârţu şi Emil Săndoi, Daniel Mogoşanu şi Victor Naicu, Gigi Mulţescu şi acum Devis Mangia (fost antrenor al naţionalei Italiei U21), în vârstă de 43 de ani (născut pe 6 iunie, 1974. Acum, Ştiinţa, se afla în cantonament, în Austria.
Ivan este curtat de echipe din Europa. Spre deosebire de anii precedenţi, oficialii trupei din Bănie au fost mai discreţi. Nu l-au mai scos pe Andrei Ivan în faţă şi au anunţat nişte sume de transfer imense. De obicei aceste strategii fac ravagii.
Cred că dacă se reuşea un transfer la FCSB sau la FC Brugge, Ivan, dar şi Craiova ieşeau în avantaj.
Sezonul trecut, morenarul de la CSU Craiova nu a avut prestaţii impresionante, dar a fost util. Are, însă, un potenţial strălucitor. Îşi poate îndeplini visele. Perla Craiovei are valoare.
Consider că la 20 de ani poate evolua cu succes la o echipă bună din Europa fără probleme, mai ales că e monitorizat. Ivan are vise mari şi îndreptăţite în privinţa naţionalei.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro