Andrei Gerea: Referendumul din 26 mai, arată diletantismul celor de la Cotroceni

Deputatul Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE, chestorul Camerei Deputaţilor, fost ministru al Energiei şi cadidat pe lista ALDE la europarlamentate, s -a aflat în vizită, miercuri, în municipiul Târgovişte.
Gazdele au fost liderii ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre şi Cosmin Bozieru.
Vicepreşedintele ALDE, Andrei Gerea susţine că Referendumul de pe 26 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, reprezintă o mascaradă, un instrument politic. Mai mult, liderul ALDE a spus clar şi răspicat că acest Referendumul pe Justiţie, arată diletantismul celor de la Cotroceni şi nu face decât să deturneze dezbaterea publică despre candidaţii pe care partidele doresc să îi promoveze în Parlamentul European şi despre proiectele prin care interesele României pot fi susţinute în forurile politice şi administrative europene.
În ce priveşte Referendumul pentru Justiţie, Andrei Gerea a spus că ALDE nu votează Referendumul pe Justiţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comuna Răzvad a fost în sărbătoare

Răzvadul şi-a primenit faţa, şi-a pus straie de sărbătoare şi s-a bucurat de frumosul eveniment, Ziua Comunei. O sărbătoare aparte, o explozie de bucurie, care a adunat întreaga comunitate, cu mic cu mare. Pe o vreme superbă, numai bună de sărbătorit, răzvădenii au petrecut până în noapte târziu, împreună cu […]