Published On: vin, apr. 4th, 2014

Ancufa în recital! CSM Târgovişte – Olimpia Braşov 79-64 (22-23, 27-14, 15-13, 15-14)

nichiduta.ro

csmN-a fost nici cel mai greu meci din actuala stagiune, dar nici unul foarte uşor pentru CS Municipal Târgovişte, care a început play-off-ul cum nu se putea mai bine. Adică atunci când echipa câştigă este foarte bine, însă dacă diferenţa este sub 20 de puncte, adversara n-a fost chiar un simplu jalon. De fapt nici nu se putea să fie aşa de vreme ce diferenţa dintre Târgovişe şi Braşov este de doar trei locuri în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet Feminin.
Primul sfert a fost foarte echilibrat, iar surpriza mare a venit de faptul că ardelencele au terminat în avantaj. Punctele Soniei Ursu au adus Olimpia la conducere, iar jocul gazdelor a fost în suferinţă, urmele eliminării în semifinalele cupei fiind evidente.
Până la urmă, CSM -ul şi-a revenit în sfertul al doilea, acolo unde au şi rezolvat cazul acestui prim meci din sferturile de finală ale campionatului. Ancuţa Stoenescu a fost cea mai precisă dintre echipierele Municipalului. Cele 24 de puncte trecute în contul extremei dâm-boviţene, nu numai că au coincis cu numărul de pe tricou, dar s-au dovedit esenţiale pentru stabilirea câştigătoarei.
CS Municipal Târgovişte poate obţine calificarea în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin, astăzi, de la ora 17:00, chiar pe terenul grupării de la poalele Tâmpei.
Sala Sporturilor din Târgovişte. Au arbitrat: Dragoş Nicolae şi Vlad Ghizdăreanu. Comisar FRB: Bogdan Bădilă. Târgovişte: A. Stoenescu 24, C. Givens 20, P. Green 12, L. Sanford 12, B. Jones 7, J. Smith
4.
Antrenor: Dan Fleşeriu Braşov: Z. Kovacevic
21, S. Ursu 17, G. Irimia 9, C.
Bartee 7, S. Avram 5, A-Haas 3,
V. Erak 2
Antrenor: Dan
Calancea.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro