Anchetatorii la un pas de criminalii care i-au executat pe consilierul UNPR Răzvad Gheorghe Ifrim şi pe Ion Neagu

Anchetatorii din Dâmboviţa lucrează continuu pentru a pune mâna pe criminalii care i-au executat pe consilierul UNPR Răzvad Gheorghe Ifrim şi pe angajatul lui, Ion Neagu, joi, 26 octombrie 2017 pe un câmp din localitatea Nisipuri, comuna Ulmi, în apropiere de municipiul Târgovişte.
Se pare că nu va mai dura mult şi cei vinovaţi de acest omor vor răspunde pentru faptele lor. Anchetatorii au un cerc de suspecţi bine definit. S-au efectuat mai multe activităţi de cercetare, inclusiv vor avea loc percheziţii. Vânătorii din Târgovişte şi zonele limitrofe sunt verificaţi de către poliţişti pentru a fi amprentaţi şi a li se preleva probe AND.
Până duminică seară, 40 de persoane posesoare de arme de vânătoare au fost audiate şi verificate în cazul dublei crime ce a avut loc joi, pe un camp din apropierea Târgoviştei. Sunt luaţi în calcul şi cei care deţinnelegal arme de vânătoare.
Duminică, rudele şi apropiaţii consilierului Gheorghe Ifrim şi ai lui Ion Neagu, i-au condus duminică pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în cimitirul din Valea Voievozilor, comuna Răzvad. Între timp, anchetatorii strânge cercul de suspecţi şi îi va prinde pe autorii dublei crime, existând suspiciunea că persoana care a tras nu ar fi fost singură. Procurorii confirmă că victimele erau pe câmp, la cules de varză, iar consilierul a auzit un foc de armă şi s-a dus să vadă cine braconează, el fiind vânător pe fondul respectiv şi de aici s-a iscat scandalul. Primele date indică faptul că e vorba de un braconier care vâna păsări mici, având în vedere mărimea alicelor găsite în victimele împuşcate. Cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi la aproape 500 de metri distanţă de terenul pe care îl deţinea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanţă de 100 de metri unul de celălalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Toate buletinele de identitate vor fi înlocuite

Un proiect de lege a fost aprobat săptămâna trecută şi prevede posibilitatea ca cetăţeanul să opteze pentru eliberarea unei cărţi electronice de identitate, cu sau fără imaginea impresiunilor papilare a celor două degete arătătoare, sau a unei cărţi de identitate simple, fără CIP. Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, […]