ANAF: Proiect pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice

ANAF va pune accent, şi în 2021, pe îndrumarea şi informarea contribuabililor, în vederea stimulării coformării voluntare.
În consecinţă, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va intensifica activităţile de îndrumare şi asistenţă în domeniul fiscal, manifestandu-şi în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligaţiilor fiscale ce le revin.
Astfel, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală derulează Proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice.

Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informări către contribuabilii persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare şi asistenţă în vederea îndeplinirii, în mod corespunzător, a obligaţiilor declarative şi de plată.
Pentru a beneficia de asistenţă în domeniul fiscal şi pentru a-şi îndeplini obligaţiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la nr. 031.403.91.60. Pentru a solicita informaţii personalizate privind situaţia fiscală, contribuabilii pot utiliza serviciul Spaţiul Privat Virtual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 130 locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 130 de locuri de muncă.Pentru absolvenţii de studii superioare sunt disponibile posturi de inginer mecanic, farmacist, manager magazin, controlor financiar.Oferta cea […]