Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea au fost eliminate, marţi, în primul tur la Wimbledon

Mihai ROŞOIU

Ana Bogdan locul 132 WTA, venită din calificări, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 7-5, 6-2, de Johanna Konta (Marea Britanie), locul 18 WTA, în primul tur al turneului de la Wimbledon.
Bogdan a ţinut pasul cu mai valoroasa ei adversară doar în primul set, decis de un break în ghemul cu numărul 12, după 47 de minute de joc. În setul al doilea, Bogdan se putea desprinde cu break la 1-1, dar a ratat două asemenea oportunităţi. De la 2-2, Konta a câştigat toate ghemurile şi s-a impus după o oră şi 25 de minute de joc.
La rândul ei, Sorana Cîrstea, numărul 77 mondial, a pierdut în faţa americancei Amanda Anisimova, scor 6-3, 6-3, într-o oră şi 27 de minute de joc.
Pentru prezenţa în primul tur, Bogdan şi Cîrstea vor primi 45.000 de lire sterline (50.000 de euro) şi 40 puncte WTA.
Bogdan şi Cîrstea sunt primele românce eliminate din actuala ediţie de la Wimbledon, de pe tabloul principal feminin. Monica Niculescu, Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu sunt în manşa a doua, iar Gabriela Ruse joacă marţi în runda inaugurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COMUNICAT AL COMISIEI JUDEŢENE DE ARBITRI

In vederea reluării activităţii pentru ediţia de campionat 2019 – 2020 vă aducem la cunoştinţă următoarele: 1. Campionatele organizate de AJF Dâmboviţa vor începe în jurul datei de 15.08.2019. 2. Cursul de instruire, testarea teoretică şi fizică obligatorie bianual conform RODAA vor avea loc după cum urmează: – Sâmbătă 03.08.2019 […]