Ample acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, pe cursul râului Ilfov din localităţile Cazaci şi Bungetu

Jandarmii dâmboviţeni sunt cu ochii pe cei care încalcă prevederile legale pe linie de pescuit în perioada de prohibiţie, prin ample acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, pe cursul râului Ilfov din localităţile Cazaci şi Bungetu.
Au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 21 de avertismente şi 18 amenzi în valoare totală de 6.150 lei, pentru „pescuitul recreativ în habitatele piscicole naturale, prin orice metode şi mijloace, al peştilor şi al altor vieţuitoare acvatice, în perioada de prohibiţie”, faptă prevăzută de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23 din 2008 privind pescuitul şi acvacultura.
Totodată, trei premise de pescuit au fost reţinute şi suspendate pentru o perioadă de 90 de zile. Reamintim cetăţenilor faptul că prohibiţia generală a pescuitului este valabilă până la data de 7 iunie a.c., inclusiv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VERIFICĂRI ÎN TRAFIC, PENTRU SIGURANŢA CIRCULAŢIEI RUTIERE

În urma unei acţiuni de o săptămână, pentru siguranţa traficului rutier, au fost aplicate peste 45.000 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute aproape 4.500 de permise de conducere şi retrase 1.452 de certificate de înmatriculare.În perioada 24 – 30 mai 2021, la nivel naţional, poliţiştii au derulat acţiuni punctuale, în zonele […]