AMINTIRI CU SORANA CIRSTEA IN FED CUP: „TOATE FETIŢELE VOIAU SA FIE CA SORANA CIRSTEA”

Mihai ROŞOIU

La începutul decadei, Sever Dron conducea destinele unei „naţionale feminine” a cărei vedetă era Sorana Cîrstea, alături de Alexandra Dulgheru şi în care apărea, timid, Simona Halep. „Fiecare fată care a făcut parte din echipa Fed Cup – şi nu e vorba doar despre echipa definitivă, erau 16 fete la început, apoi 8 – avea câte o fată de care se ocupa. Devenise „naşa” cuiva. Era Alexandra Dulgheru, era Cadanţu, Mădălina Gojnea, Sorana Cîrstea, Niculescu. Nu mai ţin minte exact, dar era o junioară care avea chiar aceeaşi zi de naştere cu naşa ei. Le-am întrebat pe fiecare (n.r. – dintre junioare) – cine vreţi să vă fie naşă? E adevărat, din 10 fete, 8
0 voiau pe Sorana Cîrstea. Sorana era la modă atunci, şi acum este, o fată extraordinară şi ea. Până la urmă însă, toate au ales pe cineva”, îşi aminteşte Sever Dron.
„Atunci mi-am zis – când
01 fi, sau pe unde oi fi – să ajut şi eu copiii. Acum, aici, copiii de la mine de la Academie. De acolo a pornit ideea”, explică cel care face de multe ori naveta România – Franţa.
„Andreea Pavel este o jucătoare foarte promiţătoare, joacă foarte mult, e voluntară, învaţă, e bună şi la şcoală. Am zis – de ce nu? Să încercăm cu Mihaela, să vedem ce se întâmplă. Da, e clar, prima pereche de stânga ce naşă – finuţă. O să fie schimburi de email, schimburi de scrisori. Vom vedea ce va mai fi. Să profite… de fapt să vadă şi ea ce experienţe a avut Mihaela. Sper să aibă aceeaşi ascensiune, dar fără necazurile Mihaelei”, a mai spus Sever Dron.
Marţi după amiază, pe terenurile complexului de pe strada Gabriela Szabo, Andreea Pavel a zâmbit non-stop. Micuţă, cu o constituţie fizică longilină şi aparent fragilă, ca şi cea a lui „Miki”, bucureşteanca a primit „botezul” alături de a 23-a jucătoare de tenis a lumii. Un scurt moment la fileu, apoi, când mingile galbene au încetat să mai ţăcăne, „finuţa” Andreea s-a aşezat alături de „năşica” Mihaela, pe întreaga durată a unei mini-sesiuni de autografe şi selfie-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Inspectoratul de Stat în Construcţii

Inspectoratul de Stat în Construcţii