Published On: lun, feb. 11th, 2013

Amicalul Doiceşti – Conţeşti, anulat. Multe noutăţi în loturile celor două echipe

nichiduta.ro

sportMeciul amical dintre A.S. Doiceşti şi F.C. Conţeşti, preconizat să se dispute vineri, 8 februarie, a fost anulat. Aflată în cantonament centralizat montan, în munţii Bucegi, la Peştera, echipa din Conţeşti a avut un alt program şi nu a mai putut disputa meciul amical. F.C. Conţeşti s-a aflat în cantonament cu 20 de jucători, în locaţia de lângă Babele, de duminică, 3 februarie, şi are în lot multe noutăţi. Din vechiul lot nu lipsesc Condrea, Alexandrescu, C. Ştefan, Roşca, lacob, Cojocaru, Ene, Dobre, Rădulescu, Voicu, Nedelcu şi Fl. Ştefan.
în lipsa adversarului, Eugen Oană a făcut cu elevii săi un antrenament complex, teminat cu un joc la două porţi. Din lotul care a evoluat în sezonul de toamnă, tur, nu mai face parte Enache (38 ani), care a abandonat activitatea sportivă. „încercăm să-i transferăm pe Zidăroiu şi Nastasia (F.C.M. Târgovişte) şi Mocanu (Chindia juniori). în vederile noastre se află şi Albu (Utchim Găeşti), care încă e student la Bucureşti. Avem o colaborare bună cu F.C.M. Târgovişte şi aşteptăm să luăm alţi jucători de acolo”, ne-a mărturisit antrenorul de la A.S. Doiceşti, Eugen Oană.
De juniori A1 se ocupă Ilie Sorin. După terminarea turului, juniorii de la A.S. Doiceşti se află pe locul 3, cu 51 de puncte, după Gloria Corneşti, 60 p, şi Flacăra Moreni, 53 p. Lângă echipă, ca de obicei, se află primarul comunei Doiceşti, Mircea Ismail.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro