Published On: mie, feb. 15th, 2017

AMICAL OU DINAMO II

nichiduta.ro

F.C. Aninoasa dispută un nou test de verificare. Astăzi, de la ora 14.00, F.C. Aninoasa va înfrunta pe Unirea Bascov, liderul Ligii a 4-a din Argeş. Disputa dintre cele două formaţii va avea loc pe terenul sintetic din Bradu. De asemenea, sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Granitul” din capitală, Aninoasa va da piept cu Dinamo II Bucureşti, întrun nou meci amical. În prima partidă de verificare a iernii, Pahonţu et comp. au remizat, 0-0, cu Metaloglobus Bucureşti.
În altă ordine de idei, numărul juniorilor din lotul Aninoasei s-a mărit din nou. Arun Dedu a devenit jucătorul echipei dâmboviţene, după ce a fost achiziţionat de la GŞA Nucet. Cel mai nou component din angrenajul condus de Cristian Bălaşa are 18 ani şi evoluează pe postul de mijlocaş. Dedu îşi doreşte să aibă parte de cele mai bune evoluţii la Aninoasa.
„Îmi place foarte mult la noua echipă. Băieţii au fost primitori cu mine şi m-am acomodat repede cu atmosfera de aici. Îmi doresc să joc cât mai bine de fiecare dată când antrenorul va apela la mine”, a precizat cel mai nou jucător al Aninoasei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro