Amenzi pe banda rulanta date de poliţiştii rutieri

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, sprijiniţi de efective de la Poliţia Municipiului Târgovişte şi de la secţiile de poliţie rurală din arondare, au organizat o razie pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 188 de sancţiuni
contravenţionale, dintre care 94 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru neportul centurii de siguranţă, 6 pentru defecţiuni tehnice şi 4 pentru depăşiri neregulamentare. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 56.711 lei.
De asemenea, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere, dintre care 11 pentru încălcarea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h şi 4 pentru depăşiri neregulamentare. Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. În urma unei acţiuni organizate de poliţiştii de la Secţia nr. 6 Poliţie Rurală Moreni şi de la posturile de poliţie din arondare, au fost aplicate 49 de amenzi, dintre care 34 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 9 la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică. Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat 1.985 de ţigarete şi legume, fructe, produse alimentare şi nealimentare în cuantum total de 1.260 de lei.
O altă razie a fost desfăşurată de poliţiştii din Pucioasa, în intervalul orar 06.00-11.00. În cadrul activităţilor din teren, poliţiştii au legitimat 115 persoane, au verificat 108 autovehicule şi au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale. Din totalul amenzilor, 2 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Soluţii necesare creşterii calităţii serviciilor medicale pentru copiii cu diabet

La sediul Ministerului Finanţelor Publice, ministrul Finanţelor împreună cu cel al Sănătăţii s-au întâlnit cu reprezentanţi ai Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice şi ai Federaţiei Asociaţiilor Pacienţilor Diabetici pentru a identifica posibilităţile de finanţare a unor noi servicii medicale destinate copiilor diagnosticaţi cu diabet, în cadrul Programului […]