Amenzi aplicate de poliţişti pentru distrugerea afişelor electorale

Având in vedere informaţiile apărute in spaţiul public cu privire la faptul ca afişele electorale, de pe raza localitatii Darmanesti, au fost vandalizate, poliţiştii din cadrul Poliţie Municipiului Moreni s-au sesizat din oficiu, identificând persoana banuita de comiterea faptei, respectiv un barbat de 48 de ani.Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 600 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 108 din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali.
Totodată având in vedere şi informaţiile apărute in spaţiul public cu privire la faptul ca o femeie a rupt afişele electorale de pe raza local-itatii Rascaieti, poliţiştii din cadrul Sectiei nr. 10 Poliţie Rurală Valea Mare s-au sesizat din oficiu, identificând persoana în cauză.Aceasta a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor art. 108 din Legea nr.115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

JAF LA O LOCUINŢĂ DIN ULMI. Hoţii au fost prinşi imediat

Poliţiştii din cadrul bectiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au fost sesizaţi de un bărbat din Ulmi, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă 5.000 de lei şi bijuterii. în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv 4 bărbaţi cu vârste […]