Ambulanţă implicată în accident

0 0

Politiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localităţii Ulmi s-a produs un accident rutier.
Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a stabilit că pe DN 71, s-a produs o coliziune între 2 autovehicule (un autoturism şi o ambulanţă), conduse de doi bărbaţi în vârstă de 35 şi 38 de ani.
Evenimentul rutier a fost soldat cu rănirea a două persoane din autoturism, respectiv bărbatul de 35 de ani şi un pasager în vârstă de 26 de ani, cei doi fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătamare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor (CNRED) a participat la reuniunea de lansare a proiectului "Compararea calificărilor pentru o recunoaştere echitabilă 2

S-a desfăşurat, în format online, întâlnirea de lansare a proiectului „Compararea calificărilor pentru o recunoaştere echitabilă 2 (QUATREC 2)”, finanţat prin programul Erasmus+, acţiunea 3, proiect destinat membrilor reţelei Centrelor naţionale de recunoaştere ENIC/NARIC, în care România, prin CNRED, este partener alături de Letonia, Regatul Unit al Marii Britanii şi […]