Published On: lun, nov. 13th, 2017

Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, a susţinut cea de-a doua conferinţă din cadrul Catedrei „Simon Bolivar”, înfiinţată la Universitatea Valahia din Târgovişte

nichiduta.ro

Vineri, 10 noiembrie 2017, la Corpul K al Universităţii Valahia din Târgovişte, Salonul verde a avut loc cea de-a doua conferinţă din cadrul Catedrei „Simon Bolivar”, înfiinţată la Universitatea Valahia din Târgovişte.
Conferinţa a fost susţinută de Excelenţa Sa, domnul ambasador al Republicii bolivariene Venezuela, Victor Ramon Carazo, prelegerea vizând gândirea politică a lui Simon Bolivar.
Au participat la eveniment: studenţi, cadrele didactice si invitaţii şi nu în ultimul rând prorectorul, prof.univ.dr. Teodorescu Gabriela şi conf.univ.dr. Claudia Gilia, deputat al PSD Dâmboviţa:
„Am fost deosebit de onorată să particip, astăzi, la cea de-a doua conferinţă din cadrul Catedrei „Simon Bolivar”, înfiinţată la Universitatea Valahia din Târgovişte.
Conferinţa a fost susţinută de Excelenţa Sa, domnul ambasador al Republicii bolivariene Venezuela, Victor Ramon Carazo, prelegerea vizând gândirea politică a lui Simon Bolivar.
Astfel, studenţii, cadrele didactice şi invitaţii au aflat lucruri inedite, cu privire la omul de stat Simon Bolivar, supranumit „Eliberatorul”, cel care a condus revoluţiile împotriva dominaţiei spaniole in America Latină.
M-am bucurat să vad că proiectul, pe care l-am susţinut in cadrul Universitaţii Valahia, in calitate de Prorector, -înfiinţarea Catedrei „Simon Bolivar” – se dezvoltă şi capătă noi valenţe.
Mulţumiri speciale dlui conf.univ. dr. Iulian Oncescu, de la Departamentul de Istorie al Facultaţii de Stiinţe Umaniste, care îi îndrumă cu pasiune pe studenţi în a descoperi file din istoria constituţională a statelor latino-americane.
La eveniment a participat şi doamna Prorector, prof.univ.dr. Teodorescu Gabriela.
Universitatea Valahia din Târgovişte, prin susţinerea acestui tip de evenimente, dovedeşte încă o dată că este o universitate care promovează valorile culturale universale şi care urmăreşte dezvoltarea cooperării internaţionale.”, a afirmat conf.univ.dr. GILIA CLAUDIA, deputat al Partidului Social Democrat
Pe data de 28 aprilie 2017, în cadrul Campusului Universităţii Valahia din Târgovişte a avut loc deschiderea Catedrei Onorifice „Simon Bolivar”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro