Am fi jucat cu Mediaş ADVERSAR ACCESIBIL PENTRU ECHIPA CARE A ELIMINAT CHINDIA

Mihai ROŞOIU

A fost stabilit programul complet al meciurilor din faza optimilor de finală ale Cupei României, ediţia 2018/2019.
Astfel, în urma solicitărilor deţinătorilor de drepturi, meciurile se vor disputa în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, conform următorului program: AFC Hermannstadt – FC Voluntari, 30 octombrie, ora 16:30
Turris-Oltul Tr. Măgurele – U Craiova 1948 Club Sportiv, 30 octombrie, ora 19:00 CSM Politehnica Iaşi – FC Viitorul, 30 octombrie, ora 21:45
CS Mioveni – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, 31 octombrie, ora 16:30
FC Universitatea Cluj – AFC Astra, 31 octombrie, ora 19:00
Gaz Metan Mediaş – CFR 1907 Cluj, 31 octombrie, ora 21:45
AFK Csikszereda – Dinamo, 1 noiembrie, ora 19:00
DunăreaCălăraşi – FCSB, 1 noiembrie,
ora 21:45 În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.
Pentru instalaţiile mobile de nocturnă este obligatorie depunerea la FRF cu 10 zile înainte de disputarea jocului a certificatului instalaţiei de nocturnă emis de constructor, prin care sa se ateste conformitatea instalaţiei cu prevederile art. 40.10 din ROAF, precum şi dovada instalării acesteia. În cazul în care începând cu faza şaisprezecimilor de finală se întâlnesc echipe din categorii diferite şi echipa organizatoare nu deţine instalaţie de nocturnă, la cererea echipei care deţinea ceastă facilitate şi cu acordul celeilalte echipe jocul se poate disputa pe terenul echipei care deţine instalaţie de nocturnă.
Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, „Organizarea şi programarea Cupei României”.
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.
În privinţa numărului maxim de jucători extracomunitari folosiţi în jocurile de din Cupa României, se aplică următoarele reguli:
1. a) dacă într-un joc se întâlnesc echipe din aceeaşi categorie, se aplică regulile stabilite pentru categoria respectivă;
2. b) dacă într-un joc se întâlnesc echipe din categorii diferite, se aplică regulile stabilite pentru categoria superioară.
Conform articolului 54, punctul 2 din ROAF, jocurile din Liga I, Liga 2 şi Liga
3, campionatul de fotbal feminin, precum şi cele din Cupa României (faza naţională) pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul delegat şi medicul echipei gazdă.
În conformitate cu articolul 30, punctul 11 din ediţia 2018 a ROAF, regulament aprobat în şedinţa Comitetului de urgenţă din 20 iulie 2018, în faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a 4-a înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.
În conformitate cu articolul 30, punctul 15 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea excluderii şi retrogradăriilor în eşalonul imediat inferior din campionatul în care participă.
În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplinăşi Etică a FRF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jucător originar din Odobeşti (Dâmboviţa). titular la o echipă din Serie A IONUŢ RADU A AJUNS TITULAR LA GENOA

Dâmboviţeanul Ionuţ Radu, portarul naţionalei de tineret a României, „are calităţi importante ca să ajungă sus”, a estimat pentru Tutto Mercato Web agentul fotbalistului, Crescenzo Cecere. Venit în vară de Inter Milano la Genoa, Radu, care are 21 de ani, a fost titular în ultimele două meciuri ale echipei sale. […]