Published On: mar, iun. 26th, 2018

ALTEŢEA SA REGALĂ PRINCIPESA MARGARETA A OFERIT O PLACHETĂ ANIVERSARĂ FOSTULUI DIRECTOR AL CRUCII ROŞII DÂMBOVIŢA, GHEORGHE POPESCU

nichiduta.ro

Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, a fost premiat de Societatea Naţională de Cruce Roşie din România pentru activitatea desfăşurată de-a lungul celor 30 de ani de activitate neîntreruptă la conducerea filialei Dâmboviţa, o filială de top a Crucii Roşii. Dăruirea pentru semeni, firea lui plăcută, luptătoare, felul în care a reuşit să se facă util în fiecare zi de-a lungul celor 30 de ani de activitate neîntreruptă la conducerea filialei Dâmboviţa, l-au făcut pe Gheorghe Popescu să fie cunoscut şi foarte apreciat în familia Crucii Roşii Române.
Silviu Lefter, directorul general al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie a avut un mesaj emoţionat pentru Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa.
Momentul festiv a avut loc în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, la care au participat directori, preşedinţi, vicepreşedinţi, lideri ai tinerilor voluntari de Cruce Roşie din întreaga ţară şi invitaţi de peste hotare. Au fost prezentate principiile fundamentale ale Crucii Roşii după care au avut loc alocuţiuni şi prezentare de rapoarte.
Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, a înmânat placheta de onoare lui Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România, care a avut loc sâmbătă la un compex hotelier din apropierea aeroportului Otopeni.
Gheorghiţă Hodorogea, director al Filialei Galaţi de Cruce Roşie, a ţinut să-i mulţumească public şi să-i ofere un mic dar, fostului director al Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, Gheorghe Popescu, pentru sprijinul şi mobilizarea de care a dat dovadă Crucea Roşie Dâmboviţa în urmă cu câţiva ani, când judeţul Galaţi a fost lovit crunt de inundaţii.
Gheorghe Popescu, fostul director al Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, a adresat mulţumiri, dar totodată a subliniat faptul că tânărul director Raul Pavelescu va condece cu cinste şi onoare, în continuare Crucea Roşie Dâmboviţa.
La acest eveniment nu trebuie să omitem prezenţa ministrului secretar de stat, Raed Arafat, vicepreşedinte al SNCRR, Ionel Petre, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate şi vicepreşedinte al SNCRR şi a altor invitaţi de seamă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro