ALL STAR LA TÂRGOVIŞTE Municipiul Târgovişte va redeveni capitala baschetului feminin românesc în finalul lunii martie, urmând să găzduiască, în perioada 26-28 martie, două evenimente extrem de importante: Final 4 Cupa României şi All Star Game.

Mihai ROŞOIU

csmDeşi iniţial meciul stelelor baschetului feminin autohton fusese stabilit pentru data de 17 martie, Federaţia Română de Baschet a decis reprogramarea acestui eveniment pentru data de 28 martie, ţinând cont şi de faptul că, în perioada 15-16 martie, două reprezentante ale LNBF, BC Universitatea Vasile Goldiş ICIM Arad şi CSU Alba lulia, se vor lupta pentru trofeul Ligii Europei Centrale în cadrul Final 4 CEWL.
în aceste condiţii, ţinând cont şi de grila de programe a partenerului DIGI SPORT, turneul „Final 4 Cupa României, feminin, ediţia 2013/2014”, va avea loc cu o zi mai devreme, urmând să se desfăşoare în perioada 26-27 martie.
Astfel, iată programul meciurilor din FINAL 4 Cupa României, cu precizarea că semifinalele au fost stabilite în urma tragerii la sorţi care a avut loc în urmă cu o lună la sediul FRB: 26.03.2014
ACS Sepsi SIC Sfantu Gheorghe vs. CSBT Alexandria
CSM Târgovişte vs. Univ. V. Goldiş
ICIM Arad
27.03.2014
Finala mică a Cupei României (între învinsele din semifinale) Finala mare a Cupei României (între învingătoarele din semifinale)
28.03.2014
All Star Game, feminin, ediţia 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AU FĂCUT SPECTACOL CSM Oradea - CSM Târgovişte 49 - 112 (14-30, 15-28, 8-29, 12-25)

Vicecampioana şi-a atins obiectivele pentru dubla confruntare din Ardeal programată la sfârşitul săptămânii trecute. După dificila confruntarea de la Satu Mare pe care au izbutit să o câştige la nouă puncte diferenţă, elevele lui Dan Fleşeriu s-au distrat la Oradea unde au înfruntat modesta trupă din Oradea. Meciul de la […]